Thursday, November 26, 2009

Bantal oh Bantal..



Heheheeee... arinie aku bawak 'Bantal' lagi pegi kerja. Kali nie dah kali ke 3 ler aku bawa bantal ke opis. Masa mula2 aku bawa bantal2 nie dgn beg besar.. memang sah terkejut le ofismate lelaki. Mereka ingat aku nak lari dari rumah.. Macam2 spekulasi ler timbul..tapi bila... jeng..jeng..jeng.. aku kuarkan jer isi perut yg ada kat dalam beg ku itu.. maka semua spekulasi yg timbul tu berlalu begitu saja... wakakakaaa... Meniaga rupanyerr... katanye.
Hmmm... sebenarnya mood menjahit bantal2 nie timbul, setelah aku abis menjahit set bantal dan tilam utk anak saudara ku yg telah pun selamat dilahirkan pada 30 August yg lalu.

Antara wording yang telah aku buat untuk tempahan jiran tetangga dan ofismate seperti 'Grandma's Cottage', 'Watching Area','Welcome' dan 'Happy Birthday'..

Hmmm... bila siap jer tempahan bantal happy birthday tu nanti..
Insya Allah akan ku updates kat sini k..
Salam Aidil Adha dari Lovewyn's Cottage buat semua pengunjung..















5 comments:

  1. sweet lagi bantal2 tu.. berapa ringgit eh harga dia?

    ReplyDelete
  2. Kalau 1pcs RM30.00 tapi more than 1 turun ler regenyer ker RM28.00 berminat kerr..

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. BagsTalk is one of the best professional product suppliers of the best quality and genuine Cotton Bag Custom Print and Custom Print Cotton Bag. These genuine bags can be easily online shop from the site.
    Custom Print Cotton Bag

    ReplyDelete
  5. Gr8 to see your articales which is written will hape you had spend lot of time to write such a nice blog post about Custom Print Cotton Bag handmade we also know about some website wich also provide the same..

    ReplyDelete