Friday, May 8, 2009

Projek Pertama Dekopage


2 tahun yg lalu, nielah projek pertama iaitu 'giant project'.. men'decopage' perabot.

Asal perabot nie 'hitam'.. memang tak berapa menarikla.. tapi bila dah belajar decopage nie ngan sifu 'Zahir' -creative Cottage, maka cik hitam nie pun dah bertukar kulit ler.. jadi 'putih' melepak dan berbunga2. Maka terserlah keseriannye bila dah ditambah dengan bunga2 royal albert..
Peeehhh.. bila neighbour or relatif n frens datang umah..sumer nyer terpesona ngan hasil kerastangan ku ini... hehehee...
bila projek giant pertama ku menjadi..maka banyak lagi ler projek yg muncul seperti 'cendawan tumbuh'..

1 comment:

  1. wah best lah mahal ker kalau nak belajar buat decopage ni? :)

    ReplyDelete